Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πέρεθ: “Ο Κριστίανο δεν ζήτησε να φύγει”
Ρεάλ Μαδρίτης

Πέρεθ: “Ο Κριστίανο δεν ζήτησε να φύγει”

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με δηλώσεις του έβαλε τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιθυμεί να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό την Κίνα

22.03.2018 | 12:49

Τους τελευταίους μήνες ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και η Ρεάλ είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας κυκλοφόρησαν κάποιες δηλώσεις του Φελίπε Σκολάρι που ισχυρίστηκε πως ο Πορτογάλος σταρ τον ρώτησε για τη ζωή στην Κίνα.

Αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσουν φήμες για μετακίνηση του Κριστιάνο στο Κινέζικο πρωτάθλημα.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με δηλώσεις του έβαλε τέλος στην φημολογία τονίζοντας πως ουδέποτε ο έμπειρος επιθετικός ζήτησε να φύγει.

Δεν μας ζήτησε να φύγει, έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν” ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου της Ρεάλ και στη συνέχεια μίλησε για τις δηλώσεις Σκολάρι:

Αν έχεις ένα φίλο που ζει στο Χονγκ Κονγκ  θα τον ρωτήσεις πως είναι η ζωή εκεί, είναι κάτι φυσιολογικό” κατέληξε ο Ισπανός τεχνοκράτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version