Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι δυο δρόμοι του Λεβ
Άρσεναλ

Οι δυο δρόμοι του Λεβ

Ο Γιόακιμ Λεβ φέρεται να επιθυμεί να δουλέψει σε σύλλογο και το όνομα του "παίζει" για τη Μπάγερν Μονάχου αλλά και την Άρσεναλ.

27.03.2018 | 13:05

Ο Γιόακιμ Λεβ έχει καταφέρει να αναμορφώσει την Εθνική Γερμανίας, μετατρέποντας τη ξανά σε πρωταθλήτρια κόσμου και…φόβητρο για τις άλλες ομάδες.

Μετά από χρόνια στον πάγκο των “πάντσερ” ο έμπειρος τεχνικός φέρεται να θέλει να δουλέψει σε σύλλογο για πρώτη φορά μετά το 2004.

To όνομα του Λεβ έχει παίξει κατά καιρούς στο ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τα δημοσιεύματα μιλούν για ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου και της Άρσεναλ.

Στην περίπτωση της Μπάγερν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι Βαυαροί ψάχνουν προπονητή για την επόμενη σεζόν και το όνομα του Λεβ βρίσκεται στη λίστα τους μαζί με αυτό του Τόμας Τούχελ.

Από την άλλη πλευρά η Άρσεναλ έχει τον Αρσέν Βενγκέρ που δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά υπάρχει έντονη φημολογία πως θα προχωρήσει σε αλλαγές το καλοκαίρι, με αρχή τη θέση του προπονητή.

Θυμίζουμε πως ο Λεβ έχει συμβόλαιο με την Γερμανική Ομοσπονδία μέχρι το 2020 και πρόσφατα δήλωσε πως δεν έχει πρόθεση να αφήσει τη θέση του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version