Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανανεώνει Χουανφράν η Ατλέτικο!
Home Page

Ανανεώνει Χουανφράν η Ατλέτικο!

Μόνο η υπογραφή απομένει για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Χουανφράν.

06.04.2018 | 17:33

Ο Χουανφράν δεν το κουνάει από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι “Ροχιμπλάνκος” και ο 33χρονος μπακ έχουν συμφωνήσει να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που είπε ο Χουανφράν μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Europa League. “Θα συνεχίσω στην Ατλέτικο, μόνο η υπογραφή λείπει και θα μπει σύντομα”, ήταν τα λόγια του.

Όλα δείχνουν ότι ο Χουανφράν θα κλείσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Ατλέτικο, που έχει τιμήσει πολύ τα τελευταία 8 χρόνια.

To 2010 πήγε στην Ατλέτικο προερχόμενος από την Οσασούνα. Με τη “Ροχιμπλάνκο” φανέλα έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα, πανηγυρίζοντας μεταξύ άλλων, 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο και 1 Europa League. Έχει αγωνιστεί σε 317 παιχνίδια σημειώνοντας 6 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 39 ασίστ.

Παρά την παρουσία του Βερσάλικο ο Σιμεόνε δεν θέλει να αποχωριστεί τον πιστό του στρατιώτη, τον εμπιστεύεται και τον θεωρεί πολύτιμο για την ομάδα, για αυτό και εισηγήθηκε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version