Μουρίνιο: «Συνεχάρην τον Γκουαρντιόλα, δεν είμαστε όσο κακοί πιστεύει ο κόσμος»

Για τη συνομιλία που είχε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε μεταξύ άλλων ο Ζοζέ Μουρίνιο σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Για τη συνομιλία που είχε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε μεταξύ άλλων ο Ζοζέ Μουρίνιο σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ερωτηθείς για τη συζήτηση που είχε με τον ομόλογό του στη Μάντσεστερ Σίτι παραδέχθηκε πως τον συνεχάρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ δε δίστασε να κάνει και την αυτοκριτική του.

«Είπα στον Πεπ συγχαρητήρια επειδή αξίζουν το τίτλο. Φυσικά ήταν απογοητευμένος επειδή ήθελε να το κατακτήσει απόψε αλλά εγώ του έδωσα συγχαρητήρια επειδή θα τον κερδίσουν και το αξίζουν.

Έχουν περισσότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα και δεν έδωσαν καμία ευκαιρία στις υπόλοιπες. Λέω συνέχεια ότι εμείς είχαμε μια καλύτερη χρονιά από πέρσι, περισσότερες νίκες, περισσότερα γκολ, περισσότερους πόντους, δεχθήκαμε λιγότερα γκολ, όλα ήταν καλύτερα για εμάς αλλά δεν ήταν αρκετά λόγω της σεζόν που είχαν, που δεν σταματούσαν να νικούν.

Αλλά δεν είμαστε τόσο κακοί όσο πιστεύει ο κόσμος. Δεν είμαι τόσο κακός προπονητής όσο πιστεύει ο κόσμος. Οι παίκτες δεν είναι τόσο κακοί όσο πιστεύουν. Και για αυτό παλεύουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα της χώρας. Για αυτό χρειαζόμαστε τους βαθμούς», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ