ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δεν θέλει Μπάγερν, τέταρτο όχι στους Βαυαρούς από υποψήφιο αντι-Τούχελ
Η Αγγλία βγάζει πρωταθλήτρια σήμερα: Στο χέρι της Σίτι ο τίτλος, για το θαύμα η Άρσεναλ
Επίσημο: Αυτός είναι ο (προσωρινός) αντικαταστάτης του Αλέγκρι στη Γιουβέντους!
Με τη Ρεάλ δεν… παίζεις – Δεν δίνει τα 60 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο σταρ!
Κλοπ για Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι έχει 115 παραβιάσεις, αλλά εσύ… παραμένεις ο κορυφαίος»
«Σκούπα» στην Τότεναμ – Ο Ποστέκογλου διώχνει οκτώ παίκτες!
Άρσεναλ: Κάνει πρόβα τίτλου στο Emirates – Το τρόπαιο ήρθε στο Λονδίνο (vid)
Μέσι… δεν είναι αστείο πια – Μια ακόμη βραδιά με «μαγικά» στο MLS (vid)
Επικός διάλογος ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Κριστιάνο – «Αύριο έχουμε σχολείο!» (vid)
Κλοπ για Λίβερπουλ: «Είδατε ποιον προπονητή φέρνει! Εγώ… θα λείπω για καιρό»
Ο σπουδαίος Σωκράτης είπε… αντίο στο ποδόσφαιρο – «Οικογένεια πρώτα! Σας ευχαριστώ» (pic)
Αποκάλυψε το μέλλον του ο Γκουαρντιόλα – Η μεγάλη ανησυχία!
Τεν Χαγκ: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στην Γιουνάιτεντ! Και χωρίς Champions League»
«Τσάκισε» την αδιάφορη Μίλαν η Τορίνο και θέλει να γίνει Ευρωπαία! (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόβλεψε την αυριανή πρωταθλήτρια Αγγλίας (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Κρίσταλ Πάλας ξεφτίλισε με «τεσσάρα» το… φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)

H Κρίσταλ Πάλας έκανε... πλάκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-0, ενώ είχε φάσεις και για πιο πολλά γκολ!

Η Κρίσταλ Πάλας ξεφτίλισε με «τεσσάρα» το… φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Κρίσταλ Πάλας έχει δείξει πολλάκις φέτος ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στους «μεγάλους». Προ εβδομάδων νίκησε εκτός έδρας τη Λίβερπουλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε στο Λονδίνο και ήταν κάτι παραπάνω από χαλαρή. Και το πλήρωσε ακριβά. Πολύ ακριβά!

Οι γηπεδούχοι φιλοδώρησαν με τέσσερα τέρματα τους «κόκκινους διαβόλους», επικρατώντας με σκορ 4-0 (είχαν φάσεις και για περισσότερα) στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League και έτσι έγραψαν ιστορία, παίρνοντας μία από τις πιο μεγάλες νίκες στην ιστορία τους!

Μεγάλο παιχνίδι από τον Μάικλ Ολίσε, ο οποίος σημείωσε δύο απίθανα τέρματα και συνέβαλλε τα μέγιστα για το αποτέλεσμα. Η Γιουνάιτεντ συνεχίζει μέσα στο 2024 να μην έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της σε ούτε ένα εκτός έδρας παιχνίδι για την ώρα!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν εκείνη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Λονδίνο. Οι γηπεδούχοι από νωρίς φρόντισαν να δείξουν στο σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ ποιος θα έχει τον έλεγχο και ποιος θα κάνει κουμάντο. Ο Ολίσε με την ταχύτητά του και με την τεχνική του κατάρτιση έκανε αρκετές φορές άνω-κάτω την άμυνα της Γιουνάιτεντ. Έδειχνε ότι ήταν απλά θέμα χρόνου να βρει δίχτυα.

Και αυτό συνέβη μόλις στο 12′. Ο Γάλλος εξτρέμ με μία ωραία ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε δύο προσωπικούς του αντιπάλους νίκησε από κοντά τον Ονάνα και έδωσε το προβάδισμα στην Κρίσταλ Πάλας. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι, να βρει ρυθμό και πατήματα. Αυτό, όμως, ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολο για τους φιλοξενούμενους που έβγαιναν χαμένοι στις περισσότερες μονομαχίες και έδειχναν να μην έχουν φρεσκάδα και δύναμη για να το αλλάξουν αυτό.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν για περισσότερα γκολ. Όπως και συνέβη. Ο Ματετά στο 40′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Όμως, τα καλύτερα για την ομάδα του δεν είχαν έρθει ακόμα. Ο Μίτσελ στο 58′ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα πολλά και εύκολα λάθη της άμυνας της Γιουνάιτεντ και από κοντά νίκησε για τρίτη φορά τον Ονάνα. Το κερασάκι στην τούρτα για την Πάλας ήρθε στο 66′ μετά από μία απίθανη προσπάθεια του Ολίσε και ανάλογο τελείωμα του Γάλλου εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι η Πάλας έριξε τον ρυθμό και σεβάστηκε τη Γιουνάιτεντ που έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και να πάρει κάτι θετικό από αυτή την αναμέτρηση. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι στα χασομέρια είχαν και δοκάρι για το 5-0. Ωστόσο, το 4-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης που θα μείνει στην ιστορία των Λονδρέζων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ