Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν το κουνάει από τη Βαρκελώνη ο Βαλβέρδε
Ισπανία

Δεν το κουνάει από τη Βαρκελώνη ο Βαλβέρδε

Δεν φαίνεται να τον ανησυχούν οι φήμες περί αποχώρησής του και πλέον φιγουράρει με τον αέρα του κυπελλούχου και οσονούπω του πρωταθλητή.

23.04.2018 | 18:38

Πλέον, ο “δρόμος” για την εξιλέωση του Ερνέστο Βαλβέρδε αποτυπωνόταν σε μία και μόνο λέξη: νταμπλ. Η Μπάρτσα έκανε το πρώτο βήμα το βράδυ του Σαββάτου (21/4) με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας, σε έναν συναρπαστικό τελικό όπου οι Καταλανοί συνέτριψαν την Σεβίλλη με 5-0, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να “κλειδώσουν” το πρωτάθλημα.

Κατά κάποιο τρόπο, ο Βαλβέρδε πέρασε το… crash test, και έδωσε όλες τις προβλεπόμενες απαντήσεις στους επικριτές του. Μάλιστα, όπως έγινε αντιληπτό και από το τελικό αποτέλεσμα, μέχρι και οι ποδοσφαιριστές φάνηκε πως είχαν διάθεση να παίξουν και για τον προπονητή τους, και με αφορμή -και- αυτό η “Sport” κυκλοφόρησε στο πρωτοσέλιδο με τον τίτλο: Ακλόνητος ο Βαλβέρδε. Είναι φανερό πια ότι ο πρώην “ερυθρόλευκος” κόουτς δεν το κουνάει ρούπι από την Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version