Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ θέλει τον Βενγκέρ
Premier League

Σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ θέλει τον Βενγκέρ

Σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσο χρειάζεται για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Αρσέν Βενγκέρ.

09.05.2018 | 12:08

Ο Αρσέν Βενγκέρ διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον πάγκο της Άρσεναλ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται αν σκοπεύει να συνεχίσει στον πάγκο μία άλλης ομάδας.

Ο ίδιος ο Αλσατός με δηλώσεις του, υποστήριξε ότι δε μπορεί να φανταστεί ακόμα τον εαυτό ανενεργό από το ποδόσφαιρο ενώ τόνισε την έκπληξη του για την πληθώρα προτάσεων που έχει δεχτεί.

Σύμφωνα με τη Sun, μάλιστα, η Έβερτον είναι ένας από τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ειδικότερα, λίγους μήνες μετά την πρόσληψη του Σαμ Αλαρντάις, τα “ζαχαρωτά” είναι πρόθυμα να πληρώσουν αδρά προκειμένου να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του νυν τεχνικού των “κανονιέρηδων”.

Εξάλλου, οι οπαδοί δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το στυλ παιχνιδιού που έχει εμφυσήσει στην Έβερτον ο Αλαρντάις και γι΄αυτό θα ήθελαν να δουν μία αλλαγή φιλοσοφίας που μπορεί να φέρει ο Βενγκέρ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version