Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Premier League

Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)

Η Λίβερπουλ είχε εύκολο έργο στο «Άνφιλντ» κόντρα στην Τότεναμ, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 4-2 των Λονδρέζων.

05.05.2024 | 20:25

H παράδοση ήταν με τη Λίβερπουλ πριν το εντός έδρας ματς με την Τότεναμ. Αλλά τόσο κακοί που ήταν οι Λονδρέζοι έπρεπε να γίνουν πολλά πράγματα λάθος από τους γηπεδούχους, ώστε να μην επικρατήσουν. Με τους «κόκκινους» να παίρνουν τη νίκη με σκορ 4-2 στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ ήταν ανώτεροι και καλύτεροι μέχρι το 60′. Όμως από εκεί και πέρα χαλάρωσαν υπερβολικά με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται και να σημειώνουν δύο γκολ!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Λίβερπουλ ήταν αυτή που μπήκε σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς με πατημένο το πόδι στο γκάζι. Μόλις στο 8′ ο Σαλάχ είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Βικάριο με τον έμπειρο εξτρέμ να προσπαθεί να τον «κρεμάσει» από πλάγια θέση! Ωστόσο, μπορεί αυτό να μην συνέβη εκείνη τη στιγμή, όμως, στο 16′ ο ταλαντούχος επιθετικός πήρε την εκδίκησή του και με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Ιταλό κίπερ για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν πολύ ψηλά. Έτσι, τα λάθη από τους Λονδρέζους στον χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν πολλά και καθοριστικά. Μάλιστα, αν η Λίβερπουλ είχε πιο καθαρό μυαλό όταν έπρεπε ή αν ήταν πιο εύστοχη στην τελική της προσπάθεια θα μπορούσε να σημειώσει ακόμη πιο πολλά γκολ πιο νωρίς. Έτσι, το 2-0 ήρθε από τον Ρόμπερτσον στο 45′ με τον έμπειρο μπακ να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Βικάριο και από κοντά να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ συνέχισε να κυκλοφορεί την μπάλα με άνεση και ταχύτητα. Από την άλλη η άμυνα της Τότεναμ ήταν αλλού και οι παίκτες της όση πίεση και αν ασκούσαν δεν μπορούσαν με τίποτα να πάρουν την κατοχή της μπάλας στα πόδια τους. Έτσι, η Λίβερπουλ σημείωσε και τρίτο γκολ με τον Χάπκο στο 50′ μετά από ωραία πάσα του Έλιοτ. Μάλιστα, ο τελευταίος στο 59′ σημείωσε το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, κάνοντας το 4-0!

Οι αλλαγές του Ποστέκογλου (πέρασε μέσα Ριτσάρλισον και Μάντισον) ήταν αυτές που έδωσαν άλλη πνοή στην Τότεναμ που έδειξε σημάδια ζωής και μείωσε αρχικά με τον Ριτσάρλισον στο 72′ και στο 75′ με τον Σον έκανε το 4-2. Η Λίβερπουλ ξύπνησε απότομα και βγήκε εκ νέου μπροστά με τον Σαλάχ να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία στο 80′ για να τελειώσει και οριστικά το ματς, όπως και ο Άρνολντ ένα λεπτό αργότερα όταν προσπάθησε με λόμπα από το κέντρο να νικήσει τον Βικάριο με την μπάλα να περνάει για λίγο έξω!

Έτσι, η Λίβερπουλ πήρε ακόμη μία σημαντική εντός έδρας νίκη!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version