Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μόνο έτσι θα πάει στην Τσέλσι ο Μαρσιάλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μόνο έτσι θα πάει στην Τσέλσι ο Μαρσιάλ

Η Τσέλσι έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Άντονι Μαρσιάλ και η Γιουνάιτεντ δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει αν γίνουν δεκτά τα αιτήματα της.

10.05.2018 | 15:45

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να υπολογίζει κανονικά στον Άντονι Μαρσιάλ, αλλά ο Γάλλος επιθετικός φαίνεται πως επιθυμεί να αλλάξει περιβάλουν.

Ο νεαρός απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Γιουνάιτεντ για νέο συμβόλαιο κάτι που σημαίνει πως οι “κόκκινοι διάβολοι” θα επιδιώξουν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι για να μην τον χάσουν τσάμπα σε ένα χρόνο.

Για τον πρώην παίκτη της Μονακό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησης του έχει μπει και η Τσέλσι.

Σύμφωνα με την “Independent” ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει πρόβλημα να αφήσει τον παίκτη του να πάει σε ανταγωνίστρια ομάδα, αρκεί η Τσέλσι να προσφέρει χρήματα και τον Γουίλιαν σαν έμψυχο αντάλλαγμα.

Ο Βραζιλιάνος έχει άριστη σχέση με τον “special one” κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να εκπληρώσουν την επιθυμία του προπονητή τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version