Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Βόμβα” με ταλεντάρα ονειρεύεται η Γιουνάιτεντ!
Home Page

“Βόμβα” με ταλεντάρα ονειρεύεται η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυνηγάει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να τον αποκτήσει.

11.05.2018 | 16:10

Τον Τζάστιν Κλάιφερτ έχει βάλει στο στόχαστρο της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο νεαρός επιθετικός του Άγιαξ είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη και πολλές ομάδες θέλουν να τον αποκτήσουν, χτυπώντας την πόρτα του “Αίαντα”.

Ο 19χρονος άσος μετράει 11 γκολ και 5 ασίστ φέτος και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να κάνει την προσπάθειά της και να τον πάρει από τον Άγιαξ. Φυσικά αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς θα πρέπει να κονταροχτυπηθεί με πολλές ομάδες της Ευρώπης.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής άλλωστε έχει δηλώσει ότι όνειρό του είναι να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Κλάιφερτ έχει ζητήσει αύξηση αποδοχών από τον Άγιαξ κάτι που δύσκολα θα συμβεί, αφού η πολιτική της ομάδας είναι να μην υπάρχουν τόσο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές. Το γεγονός αυτό ανοίγει την πόρτα και στη Γιουνάιτεντ αλλά και σε πολλές ακόμη ομάδες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version