Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Eντός 48 ωρών αντικαθιστά τον Αλαρντάις η Έβερτον
Premier League

Eντός 48 ωρών αντικαθιστά τον Αλαρντάις η Έβερτον

Θέμα ωρών είναι η απομάκρυνση του Σαμ Αλαρντάις από τον πάγκο της Έβερτον.

15.05.2018 | 12:43

Η αλλαγή προπονητή τον περασμένο Οκτώβρη στην Έβερτον έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τα “ζαχαρωτά”, τα οποία τερμάτισαν στην όγδοη θέση στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Ειδικότερα, μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν, η Έβερτον είχε στρέψει το ενδιαφέρον της στον τότε μάνατζερ της Γουότφορντ, Μάρκο Σίλβα. Ωστόσο, οι “χόρνετς” δεν ήταν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν για να απολύσουν τελικά τον Πορτογάλο λίγες εβδομάδες αργότερα, κατηγορώντας την Έβερτον για την απόσπαση της προσοχής του.

Έτσι, η ομάδα του Μερσεϊσάιντ συμβιβάστηκε με τη λύση του Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος φημίζεται για την ικανότητα του να σώζει ομάδες από τον υποβιβασμό παίζοντας αμυντικογενές ποδόσφαιρο. Γι΄αυτό το λόγο, παρά την καλή πορεία της Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ, οι φίλοι της ομάδας επιθυμούν αλλαγή προπονητή, καθώς δεν παρακολουθούν ελκυστικό ποδόσφαιρο στο “Γκούντισον Παρκ”.

Σύμφωνα, με την Mirror, μάλιστα, ο “Big Sam” θα αποτελέσει παρελθόν εντός 48 ωρών, με τον Μάρκο Σίλβα να προορίζεται ως αντικαταστάτης του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version