Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρελό σενάριο με Μπουφόν και Ρεάλ!
Home Page

Τρελό σενάριο με Μπουφόν και Ρεάλ!

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν ξεκαθάρισε εάν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και ήδη κυκλοφόρησαν σενάρια που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον κάνει δικό της.

17.05.2018 | 16:33

Είναι δυνατόν να πάει ο Μπουφόν στη Ρεάλ; Έτσι υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport».

Ο 40χρονος τερματοφύλακας, θρύλος της Γιουβέντους, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Γιουβέντους, έπειτα από 17 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο και αμέτρητες επιτυχίες.

Ωστόσο, ο Τζίτζι δεν ξεκαθάρισε εάν θα συνεχίσει να αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας, ή εάν θα σταματήσει οριστικά το ποδόσφαιρο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο άκουσμα ότι ο Μπουφόν μπορεί να συνεχίσει να υπερασπίζεται τα γκολπόστ άλλης ομάδας χάρηκε και του έχει κάνει πρόταση να πάει στη Μαδρίτη, αφού βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα.

Παράλληλα, ενδιαφέρον φαίνεται να έχει εκφράσει και η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει η “Tuttosport”.

Ο ίδιος ο Μπουφόν τόνισε ότι θέλει μερικές ημέρες ακόμα για να καταλήξει αν θα «κρεμάσει» τα γάντια του ή αν τελικά οι προτάσεις που έχει είναι τόσο δελεαστικές που θα τον πείσουν να συνεχίσει, τουλάχιστον, για άλλη μια σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version