Μια Μίλαν βγαλμένη από «όνειρο»

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο η Μίλαν όχι μόνο έκανε την ανατροπή εις βάρος της Φιορεντίνα αλλά κατάφερε να πετύχει και πέντε γκολ για το τελικό 5-1.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την έξοδό της στη Ευρώπη ήταν αυτό μεταξύ της Μίλαν και της και της Φιορεντίνα. Η ομάδα του Γκατούσο Τζενάρο ήθελε την νίκη για να διασφαλίσει την συμμετοχή της στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν.

Από το πρώτο μέρος φάνηκε η ανωτερότητα των γηπεδούχων παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Σιμεόνε στο 20ο λεπτό, ο Χακάν Τσαλχάνογλου έκανε το 1-1 τρία μόλις λεπτά αργότερα με μία απίθανη ενέργεια. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου το παιδί – θαύμα της Μίλαν, Πάτρικ Κουτρόνε έβαλε μπροστά την ομάδα του κάνοντας την ανατροπή για το 2-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και αυτό ιδανικά για τους γηπεδούχους, με τον Κάλινιτς να κάνει το 3-1 εύκολα μόλις στο 49ο λεπτό και τον Κουτρόνε να τετραπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας στο 60′ για τον 4-1. Το σόου της Μίλαν όμως δεν είχε τελειώσει καθώς στο 77′ ο Μποναβεντούρα πέτυχε και 5ο γκολ για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ