«Χρυσάφι» στα πόδια του Μάχρεζ η Σίτι! | Sportsking.gr

«Χρυσάφι» στα πόδια του Μάχρεζ η Σίτι!

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι έτοιμοι να προσφέρουν μέχρι και 75 εκατομμύρια για τον Αλγερινό!

Ξεκάθαρη κάνει τη θέση της η ομάδα του Γκουαρντιόλα που δείχνει πως πάει για επιθετικό, με τον Μάχρεζ να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας! Μάλιστα τα τελευταία δημοσιεύμα δείχνουν πως διατίθεται να πληρώσει οποιαδήποτε ρήτρα για τον ποδοσφαιριστή ώστε να τον κάνει δικό της.

Μάλιστα η Leicester Mercury, τονίζει πως οι δύο ομάδες τα έχουν βρει ήδη και αναμένεται μόνο η υπογραφή του παίχτη που είναι θέμα χρόνου να γίνει.

Ο λόγος που η Σίτι κυνηγάει τόσο τον επιθετικό είναι οι συνεχείς τραυματισμοί των βασικών της φορ Σανέ και Ζεσούς που αναγκάζουν τον Πεπ να αναζητήσει παίχτες που θα τους καλύψουν.

Παράλληλα η τιμή που κοστολογείται ο Αλγερινός επιθετικός είναι 75 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που σίγουρα δεν θα δυσκόλευε τους «Πολίτες».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.