Ισπανικός «εμφύλιος» για χάρη του Φάμπρεγκας

O Ισπανός μέσος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από την Τσέλσι, με την πατρίδα του να είναι ο πιθανότερος προορισμός του μιας και δύο ομάδες από την Λα Λίγκα δείχνουν το έντονο ενδιαφέρον τους.

Η κακή χρονιά των «Μπλε» είναι ικανή να προκαλέσει αλυσιδωτές «εκρήξεις» στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθώς πολλοί εξ’ αυτών σκέφτονται την αποχώρησή τους από το Λονδίνο. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του είναι ο Σεσκ Φάμπρεγκας, με τον 31χρονο να δείχνει πρόθεση να αφήσει το Στάμφορντ Μπριντζ ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην πλούσια καριέρα του.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να ανοίγει την… όρεξη σε δύο συλλόγους της πατρίδας του, που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον έμπειρο ποδοσφαιριστή ενισχύοντας την προσπάθεια τους ενόψει της νέας σεζόν έχοντας μονάχα κέρδος από τις άπειρες παραστάσεις του 31χρονου σε τοπ επίπεδο. Η Daily Star αναφέρει σε δημοσίευμα της πως Βαλένθια και Βιγιαρεάλ θα δώσουν την δική τους μάχη προκειμένου να αποσπάσουν το «ναι» των Τσέλσι και Φάμπρεγκας.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ συνδέει την πρόθεση του Ισπανού να αποχωρήσει από την Τσέλσι με την μη κλήση του στους «Φούριας Ρόχας», η οποία «τσουβαλιάστηκε» κατά κύριο λόγο από την μέτρια σεζόν των «Μπλε» εξ ου και η απόρριψη όλων των υπολοίπων συμπατριωτών από τον Λοπετέγκι πλην του Αθπιλικουέτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ