Δέχεται απειλές για τη ζωή του ο Ραμός μετά το χτύπημα στον Σαλάχ

Τηλεφωνικές απειλές ακόμη και για την ίδια του τη ζωή δέχεται ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, μετά το περίφημο χτύπημα στον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Εκτός ελέγχου έχουν βρει τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες μετά τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ από τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός αμυντικός έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Αιγύπτιο επιθετικό, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί στον ώμο και μείνει εκτός παιχνιδιού.

Γι’ αυτή τη φάση έχουν μιλήσει πολλοί και πολύ. Άλλοι πιστεύουν πως ο έμπειρος στόπερ το έκανε επίτηδες και άλλοι ότι έγινε κατά λάθος.

Μάλιστα, στα social media ήταν ακόμη περισσότεροι εκείνοι που κόσμησαν τον Ράμος με διάφορους χαρακτηρισμούς και «γαλλικά». Αλλά τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί για τον παίκτη της «βασίλισσας», ο οποίος από μία φάση και έπειτα δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα για τη σωματική του ακεραιότητα.

Άλλαξε μέχρι και νούμερο στο κινητό του ο Ράμος

Τις τελευταίες μέρες το κινητό του Σέρχιο Ράμος δεν σταμάταγε να χτυπάει. Και όχι για καλό λόγο. Γι’ αυτό και ο ίδιος πήρε την απόφαση να αλλάξει νούμερο, προκειμένου να προστατευτεί απ’ όλα αυτά τα τηλεφωνήματα που σκοπό είχαν να τον απειλήσουν και να ταράξουν την ηρεμία του.

Κάτι παρόμοιο έκαναν και όλα τα άτομα που βρίσκονται κοντά στον Ισπανό αμυντικό, αφού ούτε εκείνα ξέφυγαν από την «καταιγίδα» που ξέσπασε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σαλάχ, ο οποίος έβλεπε τις ελπίδες του για συμμετοχή στο Μουντιάλ της Ρωσίας με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου να μειώνονται αισθητά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ