Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έντονο “ελληνικό” άρωμα στην αποστολή του Ιράν
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Έντονο “ελληνικό” άρωμα στην αποστολή του Ιράν

Η "ελληνική" τριάδα Ανσαριφάρντ - Μασούντ - Χατζισαφί, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην 23αδα της εθνικής ομάδας του Ιράν για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

05.06.2018 | 00:53

Καμία ιδιαίτερη έκπληξη δεν υπήρχε στην ανακοίνωση της 23αδας του Ιράν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κάρλος Κεϊρόζ, για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται κανονικά οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εσχάν Χατζισαφί του Ολυμπιακού και ο Σοτζέι Μασούντ της ΑΕΚ, οι οποίοι αναμένεται να είναι και βασικά στελέχη της εθνικής τους.

Αναλυτικά η αποστολή: 

Τερματοφύλακες:

Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ (Περσέπολις), Μοχάμαντ Μαζαχερί (Ζομπ Αχάν Εσφαχάν),Αμίρ Αμπετζαντέχ (Μαρίτιμο)

Αμυντικοί:

Ρουζμπέχ Τσεσμί (Εστεγκλάλ),Μιλάντ Μοχαμαντί (Αχμάτ Γκρόζνι), Μορτεζά Πουραλιγκανζί (Αλ-Σααντ), Μοχάμαντ Κχαζνάντεχ (Παντίντεχ), Πεζμάν Μονταζερί (Εστεγκλάλ), Μαζίντ Χοσέινι (Εστεγκλάλ), Ραμίν Ρεζαϊάν (Οστάνδη)

Μέσοι:

Μεχντί Τοραμπί (Σεπά), Εχσάν Χατζισαφί (Ολυμπιακός), Σαΐντ Εζατολαχί (Άμκαρ Περμ),Μασούντ Σοτζεΐ (ΑΕΚ), Ομίντ Εμπραχιμί (Εστεγκλάλ), Βαχίντ Αμίρι (Περσέπολις),Σαμάν Γκοντούς (Έστερσουντ), Αλιρεζά Τζαχανμπάχς (Άλκμααρ), Ασκάν Ντεζαγέ (Νότιγχαμ Φόρεστ)

Επιθετικοί:

Καρίμ Ανσαριφάρντ (Ολυμπιακός), Σαρντάρ Αζμούν (Ρουμπίν), Ρεζά Γκουσανεζάντ (Χέρενφέν), Μεχντί Ταρεμί (Αλ-Γκαράφα)

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018
Exit mobile version