Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Marca: “Συνεχίζει να δουλεύει το θέμα Νεϊμάρ η Ρεάλ”
Παρί Σεν Ζερμέν

Marca: “Συνεχίζει να δουλεύει το θέμα Νεϊμάρ η Ρεάλ”

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο τίποτα άλλο τον Νεϊμάρ και δεν σταματάει στιγμή να δουλεύει το θέμα της μεταγραφής του.

06.06.2018 | 04:38

Μέχρι και δημόσια το λένε πια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το περιστατικό με τον Νεϊμάρ και τον Μόντριτς στο φιλικό προετοιμασίας μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε και μαρτυρά τις προθέσεις των “Μερένχες” για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Αργά ή γρήγορα θέλουν να πάρουν τον 26χρονο άσο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, καθώς τον θεωρούν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο που βαδίζει στο 34ο έτος της ηλικίας του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η μαδριλένικη εφημερίδα Marca, η Ρεάλ δουλεύει το θέμα υπογείως, τόσο για να πείσει τον Νεϊμάρ ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι ο ιδανικός προορισμός της καριέρας του, αλλά και για να δημιουργήσει το ανάλογο έδαφος προκειμένου να τον πάρει από τον Παρί Σεν Ζερμέν.

Για την ώρα δεν μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση του, καθώς οι Παριζιάνοι είναι ανένδοτοι και δεν συζητάνε κανένα ενδεχόμενο πώλησης του σούπερ σταρ τους.

Στη Ρεάλ πάντως, δεν έχουν σταματήσει ούτε μέρα να ασχολούνται με το συγκεκριμένο ζήτημα, βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον παίκτη, εκδηλώνοντάς του συχνά το πόσο πολύ τον θέλουν.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη Marca, η “Βασίλισσα” με την πολιτική που έχει ακολουθήσει, βλέπει ότι εκείνο που πριν μερικούς μήνες έμοιαζε ακατόρθωτο, τώρα να είναι πιο προσιτό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version