Μέσι: «Το Μουντιάλ θα κρίνει το μέλλον μου στην Εθνική»

Καθόλου απίθανο δεν είναι να δούμε για τελευταία φορά τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Αργεντινής αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο Μουντιάλ.

Για πολλούς, ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο τίτλο με την Εθνική.

Αρκετός κόσμος πιστεύει πως το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας είναι μια από τις τελευταίες ελπίδες του Μέσι για μια επιτυχία με το εθνόσημο.

Ο ίδιος με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη φορέσει ξανά τη φανέλα της «αλμπισελέστε» αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στη Ρωσία.

«To μέλλον μου στην Εθνική θα εξαρτηθεί από το πως θα πάμε στο Μουντιάλ. Το γεγονός ότι έχουμε πάει σε τρεις τελικούς έχει δημιουργήσει μια δύσκολη κατάσταση με τα ΜΜΕ γιατί δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά» ήταν το αρχικό σχόλιο του σουπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν είναι εύκολο να πας σε τρεις τελικούς. Είναι κάτι που πρέπει να εκτιμηθεί. Σίγουρα το σημαντικότερο είναι να τους κερδίζεις, αλλά και το να φτάσεις εκεί δεν είναι εύκολο» κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ