Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“O παίκτης κάνει τα παπούτσια, όχι το αντίθετο”
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“O παίκτης κάνει τα παπούτσια, όχι το αντίθετο”

O στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρομέλου Λουκάκου, αναφέρθηκε στην προσωπική επιλογή των ποδοσφαιρικών του παπουτσιών.

12.06.2018 | 16:01

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ρομέλου Λουκάκου έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του όταν αποφάσισε να μετακομίσει από την Έβερτον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 75 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Βέλγος φορ είχε σκαμπανεβάσματα μέσα στα σεζόν αλλά το πρόσημο μετά τη λήξη της χρονιάς θεωρείται θετικό δεδομένου ότι σκόραρε 27 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ σε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το παράδοξο με την περίπτωση του 25χρονου ποδοσφαιριστή είναι το γεγονός ότι δεν συνεργάζεται με καμία εταιρεία παραγωγής παπουτσιών, με αποτέλεσμα να αγοράζει τα παπούτσια του, όπως το κάνει κάθε καθημερινός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο με τους φίλους του.

Έτσι, μόνο στη φετινή προετοιμασία για το επικείμενο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Λουκάκου έχει φορέσει 3 διαφορετικές μάρκες παπουτσιών (Adidas, Nike, Puma) προκειμένου να τα δοκιμάσει και να καταλήξει σε μία επιλογή. Επομένως, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τη φετινή χρονιά ξόδεψε αρκετά χρήματα προκειμένου να σκοράρει 15 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο ίδιος όταν ερωτήθηκε σχετικά με τη συγκεκριμένη του επιλογή απάντησε με την εξής ατάκα: “O παίκτης κάνει τα παπούτσια, όχι το αντίθετο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version