Για γέλια η εκτός έδρας εμφάνιση της Λίβερπουλ! (pics)

Τουλάχιστον... άστοχη ήταν η επιλογή των ανθρώπων της Λίβερπουλ για τη νέα φανέλα της ομάδας για τα ματς μακριά από το "Άνφιλντ".

Σας είχαμε δώσει μια γεύση. Πλέον είναι και επίσημο. Η Λίβερπουλ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φοράει μακριά από το «Άνφιλντ» φανέλες σε μωβ απόχρωση.

Σίγουρα μπορεί να πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό, αλλά ήδη πολλοί φίλοι της αγγλικής ομάδας έχουν πάρει θέση και μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι από την εν λόγω στιλιστική επιλογή.

Αξίζει να σημειωθεί διαχρονικά πως οι «reds» για τα εκτός έδρας παιχνίδια τους φορούσαν φανέλες που είχαν… περίεργα χρώματα. Αν και τα τελευταία χρόνια αυτές ήταν είτε λευκές, είτε μαύρες, ενώ σε μερικές περιπτώσεις μέχρι και κίτρινες.

Παρόλα αυτά το μωβ είναι ένα χρώμα το οποίο δεν είχε… τιμήσει μέχρι και σήμερα η Λίβερπουλ. Βέβαια, αυτό που «καίει» τόσο τους ανθρώπους του συλλόγου όσο και τους οπαδούς με τους παίκτες δεν είναι αν θα φαίνεται καλή στο μάτι (που δεν φαίνεται εδώ που τα λέμε), αλλά αν θα φέρει γούρι, νίκες και κούπες.

Στην επίσημη παρουσίαση η αγγλική ομάδα επέλεξε για… μοντέλα τους: Τσάμπερλεϊν, Φαν Ντάικ, Άρνολντ, Βαϊνάλντουμ, Μάτιπ και Γκόμες. Φωτογραφία του χρήστη New Balance Football.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ