Γιουβέντους: Τα δίνει όλα για τον Κανσέλο

Οι bianconeri θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ζοάο Κανσέλο και είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Μάρκο Πιάτσα στις νυχτερίδες, μαζί φυσικά με αρκετά χρήματα.

Στη Βαλένθια, τη δεδομένη χρονική περίοδο έχουν άμεση ανάγκη από χρήματα, καθώς θέλουν να ρυθμίσουν τον προϋπολογισμό τους μέχρι τις 30 Ιουνίου. Επομένως, σε πρώτη φάση δεν ενδιαφέρονται για έμψυχα ανταλλάγματα, όσο για τα 40 εκατομμύρια που χρειάζονται.

Βεβαίως, αυτό δε σημαίνει πως αποκλείεται συνδυασμός αυτών, με τη Γιουβέντους να έχει ρίξει το όνομα του Κροάτη Μάρκο Πιάτσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η Βαλένθια πάντως, ξεκαθαρίζει πως οποιαδήποτε κίνηση θα γίνει μετά την 1η Ιουλίου, δίνοντας μεγαλύτερη αισιοδοξία στη Γιούβε, που περιμένει τον Πιάτσα να κάνει καλό Μουντιάλ με τη φανέλα της Κροατίας, ώστε οι μετοχές του να ανέβουν.

Θυμίζουμε ότι ο Ζοάο Κανσέλο τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ίντερ ως δανεικός από τη Βαλένθια, έχοντας σε 28 συμμετοχές 1 γκολ και 4 ασίστ, κάνοντας όμως πολλές ακόμη δουλειές στο γήπεδο, που δεν φαίνονται από τη στατιστική, καθώς δημιουργούσε ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες, βοηθώντας την ομάδα του να απειλήσει.

Από την άλλη, ο Πιάτσα, δόθηκε δανεικός στη Σάλκε, έχοντας 9 συμμετοχές και 2 γκολ με τους βασιλικούς μπλε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ