Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγκουέρο: «Απλά σε κακή μέρα ο Μέσι»
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Αγκουέρο: «Απλά σε κακή μέρα ο Μέσι»

Τον «συνάδελφο» και ως γνωστόν συγγενή του Λιονέλ Μέσι θέλησε να υποστηρίξει ο Σέρχιο Αγκουέρο λέγοντας πως το σημερινό του παιχνίδι ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

16.06.2018 | 19:18

Ο Σέρχιο Αγκουέρο μετά την γκέλα της Αργεντινής μίλησε για το ματς και την απόδοση του Λιονέλ Μέσι, ενώ έκανε και το σχόλιο του για το εντυπωσιακό του τέρμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Αγκουέρο:

«Είναι φυσιολογικό. Ο Μέσι είναι άνθρωπος, μερικές φορές τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Πρέπει να μείνουμε μαζί του. Ήταν μία κακή ημέρα, αλλά μπορεί να κρίνει ένα αποτέλεσμα. Πρέπει να μείνουμε μαζί του, ελπίζω με την Κροατία να είναι καλύτερα»

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα επεσήμανε: “Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντοτε περίπλοκο. Ήθελαν να νικήσουν την Αργεντινή, αμύνθηκαν καλά και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ με μακρινές μπαλιές. Για αυτούς είναι ένας θρίαμβος

Το σχόλιό του για το πρώτο του τέρμα σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Σίγουρα είναι ωραίο, αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερο εάν είχαμε πάρει τη νίκη. Το γκολ που πέτυχα δεν βοήθησε σε αυτό και τώρα σκεφτόμαστε την Κροατία».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018
Ετικέτες
Exit mobile version