Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έφτασε στο Τορίνο ο Τσαν και υπογράφει με Γιουβέντους (vid)
Γιουβέντους

Έφτασε στο Τορίνο ο Τσαν και υπογράφει με Γιουβέντους (vid)

Μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει, ώστε ο Εμρέ Τσαν να υπογράψει στη Γιουβέντους και να συνεχίσει την καριέρα του στους νταμπλούχους Ιταλίας.

21.06.2018 | 11:59

Εδώ και μήνες είχε γίνει γνωστό πως η Γιουβέντους ενδιαφερόταν εντόνως για τον Εμρέ Τσαν. Ο Γερμανός χαφ έμενε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ που όσο και αν προσπάθησε εν τέλει δεν κατάφερε να τον κάνει να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της.

Το γεγονός ότι το Μουντιάλ έχει ξεκινήσει δεν εμπόδισε τον έμπειρο χαφ, προκειμένου να αφήσει για λίγο την αποστολή της εθνικής Γερμανίας και να… πεταχτεί στην Ιταλία για να ολοκληρώσει το deal με τους νταμπλούχους Ιταλίας.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος. Ο Τσαν πρέπει να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη “Μεγάλη Κυρία”, το οποίο αναμένεται να είναι μεγάλο σε χρονική διάρκεια χωρίς να ξέρουμε το πόσο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version