Κουνάει… μαντήλι ο Κόβασιτς

Μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις της ποδοσφαιρικής του καριέρας καλείται να πάρει ο Ματέο Κόβασιτς αυτό το καλοκαίρι θέτοντας σε κίνδυνο την παραμονή του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Αφήνεις στα 24 σου την καλύτερη ομάδα του πλανήτη; Ίσως ναι την αφήνεις! Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτεται ο Ματέο Κόβασιτς, με τον Κροάτη μέσο να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει σε άλλο σύλλογο έχοντας ως βασικό γνώμονα περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Με τους Κασεμίρο, Μόντριτς και Κρόος, ο ταλαντούχος μέσος γνωρίζει καλά πως η έλευση του Λοπετέγκι στην «Βασίλισσα» δεν θα αλλάξει πολλά στην παρουσία του ίδιου στο κέντρο της ομάδας.

Έτσι οι σκέψεις αποχώρησης γίνονται όλο και εντονότερες με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως ίσως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από τον μαδριλένικο σύλλογο αναζητώντας την ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία για μια γεμάτη χρονιά.

«Θέλω να παίζω περισσότερο και το καλύτερο είναι να αποχωρήσω από την Ρεάλ. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και βρίσκομαι στον πάγκο. Θέλω να πάρω την ευκαιρία να βρεθώ βασικός σε μια άλλη ομάδα. Όταν δεν παίζω, δεν είμαι χαρούμενος» τόνισε ο 24χρονος παρουσιάζοντας ως σχεδόν ειλημμένη την απόφαση να φύγει από το Μπερναμπέου.

Ο Κόβασιτς αποκτήθηκε από την Ρεάλ το 2015, με τον Ζιντάν να τον «αρπάζει» από την Ίντερ πιστεύοντας στις ικανότητές του. Και στα τρία χρόνια παρουσίας του στην Μαδρίτη, ο Κροάτης βρίσκεται σταθερά στον πάγκο δίνοντας ανάσες στους τρεις του κέντρου, έτσι μια νέα προοπτική φαντάζει επιτακτική για εκείνον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ