Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ψάχνει το «μπαμ» με Τσαλχάνογλου η Λειψία
Λειψία

Ψάχνει το «μπαμ» με Τσαλχάνογλου η Λειψία

Μετά τις εντυπωσιακές χρονιές της στη Bundesliga, η Λειψία φαίνεται πως μπαίνει δυνατά και στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς θέλει να επαναφέρει τον Τσαλχάνογλου στη Γερμανία.

24.06.2018 | 13:52

Η Λειψία θέλει μπει δυναμικά στο «στίβο» των μεταγραφών, καθώς προσπαθεί να αποκτήσει τον Χακάν Τσαλχάνογλου από την Μίλαν.

Ο Τούρκος έκανε πολύ καλή χρονιά με τους ροσονέρι, καθώς αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια, έχοντας 8 γκολ και 13 ασίστ. Μάλιστα, είναι ο παίκτης που βοήθησε τις τελευταίες αγωνιστικές την ομάδα του Μιλάνο να πάρει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, πετυχαίνοντας πανέμορφα γκολ.

Ο 24χρονος υπέγραψε στη Μίλαν το Καλοκαίρι του 2017 έναντι 24ων εκατομμυρίων ευρώ από τη Λεβερκούζεν και εντυπωσίασε άπαντες στον Ιταλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport», η Λειψία έκανε πρόταση που άγγιξε τα 30 εκατομμύρια, μαζί με τα διάφορα μπόνους της μεταγραφής.

Φυσικά, η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς η Μίλαν έχει επενδύσει στον παίκτη και σε καμία περίπτωση δε θα τον αφήσει τόσο εύκολα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version