Από τον Κλάιφερτ στον Χάτζι η Ρόμα | Sportsking.gr

Από τον Κλάιφερτ στον Χάτζι η Ρόμα

Οι «Τζιαλορόσι» έχουν βαλθεί να πραγματοποιήσουν εκτενές παιδομάζωμα, καθώς μετά τον γιο του Πάτρικ Κλάιφερτ ακολουθεί και αυτός του θρυλικού Γκεόργκε Χάτζι.

Τους γιους μεγάλων μπαλαδόρων ποδοσφαιριστών φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι η Ρόμα. Οι “Τζιαλορόσι” μετά την απόκτηση του Τζάστιν Κλάιφερτ, γιου του μεγάλου Πάτρικ, κινείται και για τον γιο του Γκεόργκε Χάτζι.

 

 

Ο λόγος για τον 19χρονο (γεννημένο στις 22/10/1998Ιάνις Χάτζι. Όπως αναφέρουν δημοσιέυματα από την Ιταλία, οι εμφανίσεις του νεαρού μεσοεπιθετικού έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των Ρωμαίων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν 4-5 εκατ. ευρώ στην Βιτορούλ Κοστάντσα όπου είναι προπονητής – ιδιοκτήτης ο πατέρας του.

Μάλιστα, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Ρουμάνος θα βρεθεί στην Ιταλία, καθώς είχε φορέσει για περίπου 1,5 χρόνο τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Φιορεντίνα (Ιούλιος 2016 – Ιανουάριος 2018).
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.