Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο διάδοχος του Μόντριτς δικαιολόγησε τη συγκεκριμένη ταμπέλα (pic)
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Ο διάδοχος του Μόντριτς δικαιολόγησε τη συγκεκριμένη ταμπέλα (pic)

O Ματέο Κόβασιτς πραγματοποίησε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι κόντρα στην Ισλανδία.

27.06.2018 | 12:30

Η Κροατία τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου ύστερα και από τη νίκη της με 2-1 επί της Ισλανδία χάρη σε ένα τέρμα του Μπαντέλ και του Πέρισιτς.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο τεχνικός των Κροατών, Ζλάτκο Ντάλιτς, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα και έτσι έδωσε την ευκαιρία στον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ματέο Κόβασιτς, να δικαιολογήσει τον τίτλο του ως διάδοχος του Λούκα Μόντριτς.

Ο Κόβασιτς έκανε ακριβώς αυτό, καθώς μεταβίβασε με επιτυχία τη μπάλα και τις 79 φορές που το επιχείρησε. Ο μετρονόμος της εθνικής Κροατίας μοίρασε, επίσης, 2 πάσες κλειδιά ενώ μέτρησε 2 επιτυχημένες ντρίμπλες. Τέλος. ο μέσος της “βασίλισσας” κέρδισε 4 τάκλιν και μία εναέρια μονομαχία ολοκληρώνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση.

Ας σημειωθεί ότι στη φάση των “16”, η εθνική Κροατίας θα αντιμετωπίσει την εθνική Δανίας, η οποία τερμάτισε δεύτερη στον τρίτο όμιλο, πίσω από την Γαλλία.

https://twitter.com/FTalentScout/status/1011697001677950976?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Fnews-take-a-bow-mateo-kovacic-didnt-misplace-a-single-appearance-against-iceland-20180627

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018
Ετικέτες
Exit mobile version