Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άφησε τα «Λιοντάρια»για καλό σκοπό ο Ντελφ
Home Page

Άφησε τα «Λιοντάρια»για καλό σκοπό ο Ντελφ

Η ήττα από το Βέλγιο ανήκει ήδη στο παρελθόν για τους Άγγλους, με τα «Τρία Λιοντάρια» να περιμένουν την νοκ- άουτ αναμέτρηση με την Κολομβία και τον Φάμπιαν Ντελφ να αδημονεί για τον ερχομό του τρίτου του παιδιού.

29.06.2018 | 14:16

Μια ευχάριστη είδηση περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση για την εθνική Αγγλίας, καθώς ο Φάμπιαν Ντέλφ της Μάντσεστερ Σίτι πληροφορήθηκε τα ευχάριστα, με την γυναίκα του να μπαίνει αύριο στο χειρουργείο με σκοπό να φέρει στην ζωή το τρίτο τους παιδί.

Όπως είναι προφανές ο 28χρονος μέσος εξασφάλισε άδεια προκειμένου να βρίσκεται στο πλάι της συζύγου του σε αυτή την όμορφη αλλά συνάμα επίπονη διαδικασία για την ίδια, με την επιστροφή του στα «Τρία Λιοντάρια» να είναι άμεσα όντας κανονικά στα πλάνα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ για το κρίσιμο σταυροδρόμι με την Κολομβία και την νοκ- άουτ αναμέτρηση για την φάση των «16» του Μουντιάλ.

Ευχή όλων στο «στρατόπεδο» της εθνικής ομάδας το τρίτο τέκνο του Ντελφ να φέρει γούρι για μια πορεία μέχρι και το μεγάλο τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version