Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η μεγάλα ατάκα του Μκιταριάν για τον Παπασταθόπουλο! (vid)

Επικό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Χένρικ Μκιταριάν στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για να τον υποδεχτεί στην Άρσεναλ.

04.07.2018 | 11:37

Εδώ και μερικές μέρες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανήκει στην Άρσεναλ. Οι “κανονιέρηδες” μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις έφεραν τον Έλληνα αμυντικό στο “Έμιρεϊτς”.

Εκεί που βρίσκονται ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο τόσο ο Χένρικ Μκιταριάν όσο και ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Και οι τρεις τους υπήρξαν ένα ωραίο και μεγάλο παρεόνι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, οπότε οι συστάσεις σε μια περίπτωση σαν και αυτή πάνε… περίπατο.

“Καλώς ήρθες… Σπάρτακε” 

Ακόμη και έτσι όμως ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός ήθελε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τον “Sokratis”. Μεταξύ σοβαρού και αστείου και αφού το όνομα του έμπειρου στόπερ δεν είναι και από τα πιο εύκολα για τους ξένους ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του είπε:

“Καλώς ήρθες Σπάρτακε”.

Η χημεία μεταξύ τους υπάρξει. Τουλάχιστον εκτός αγωνιστικού χώρου. Πλέον οι φίλοι της αγγλικής ομάδας θέλουν να τη δουν σιγά- σιγά και στο χορτάρι, αφού ήδη έχουν ενθουσιαστεί με την κίνηση του Παπασταθόπουλου, πιστεύοντας πως θα προσδώσει στην άμυνα της Άρσεναλ όλα αυτά τα στοιχεία που της έλειπαν μέχρι τώρα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version