Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτή είναι ο δυναμίτης του Πίκφορντ (pics)
Who's that chick

Αυτή είναι ο δυναμίτης του Πίκφορντ (pics)

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ έχει αναλάνει το δύσκολο έργο της υπεράσπισης της εστίας της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ και η κοπέλα του, Μέγκαν Ντέιβισον, έχει αναλάβει την ανύψωση του ηθικού του.

06.07.2018 | 00:39

Σε εθνικό ήρωα για την Αγγλία έχει μετατραπεί ο Τζόρνταν Πίκφορντ. Ο τερματοφύλακας της Έβερτον συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση της Αγγλίας στους “8” του Μουντιάλ μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, καθώς απέκρουσε την εκτέλεση του Κάρλος Μπάκα.

Βέβαια τη μεγαλύτερη χαρά για την εμφάνιση του 24χρονου γκολκίπερ την πήρε η κοπέλα του, Μέγκαν Ντέιβισον. Η 22χρονη κοπέλα βρίσκεται στη Ρωσία για να υποστηρίζει από κοντά το αγόρι της και μετά από αυτή την εμφάνιση κόντρα στην Κολομβία αισθάνεται σίγουρα πολύ περήφανη γι’ αυτόν.

Κάπου εδώ, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Τζόρνταν Πίκφορντ και η Μέγκαν Ντέιβισον είναι μαζί τα τελευταία 8 (!) χρόνια, δηλαδή από τότε που ήταν 16 και 14 χρονών αντίστοιχα.

Απολαύστε την:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version