Ανανεώνει και κλείνει τις πόρτες για Ικάρντι η Ίντερ

Οι «Νεραντζούρι» τρέχουν να δεσμεύσουν για ακόμη περισσότερα χρόνια το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ικάρντι, βάζοντας πλώρη για τρομακτική ρήτρα στο νέο του συμβόλαιο.

Είναι σαφές πως ο Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται σταθερά στην λίστα των καλύτερων επιθετικών του κόσμου. Η αξία του αδιαπραγμάτευτη, με τον Ιταλό να ολοκληρώνει ακόμη μία σεζόν με +20 τέρματα – συγκεκριμένα 29 – αποδεικνύοντας πως είναι ο παίκτης βαρόμετρο στην επιθετική γραμμή των «Νεραντζούρι».

Τα επιτεύγματα του 25χρονου έχουν προσελκύσει -φυσιολογικά – το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της ελίτ, μεταξύ των οποίων οι Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι, που στοχεύουν στην απόκτηση των δικαιωμάτων του βλέποντας την υπάρχουσα ρήτρα των 80 εκατομμυρίων ευρώ εύκολη υπόθεση για τα φουσκωμένα ταμεία τους.

Αυτά βλέπει όμως και η Ίντερ, με τους Μιλανέζους να τρέχουν άμεση το θέμα της ανανέωσης του Αργεντινού επιθετικού διατηρώντας τα δικαιώματά του για πολλά ακόμη χρόνια. Τα δημοσιεύματα στην γείτονα χώρα αναφέρουν πως αρχές της προσεχούς εβδομάδας ο ταλαντούχος επιθετικός έχει πει το «ναι» στο νέο του συμβόλαιο το οποίο θα έχει σαφώς πιο αυξημένες αποδοχές σε σύγκριση με το υπάρχον αλλά πολύ περισσότερο μεγαλύτερο ποσό στην ρήτρα αποδέσμευσης κάνοντας την ζωή των μνηστήρων πολύ πιο δύσκολη από ότι είναι τώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ