«Μόνο έτσι μπορεί να πάει στη Μίλαν ο Ιμόμπιλε»

O μάνατζερ του Τσίρο Ιμόμπιλε μίλησε για το ενδιαφέρον της Μίλαν και ότι ο πελάτης του μπορεί να πάει στους "ροσονέρι" με μόνο μία προϋπόθεση.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε έκανε μια σούπερ σεζόν πέρυσι με τη φανέλα της Λάτσιο. Λογικό και επόμενο όλοι οι «μεγάλοι» της Ιταλίας να τον έχουν ψηλά στα μεταγραφικά τους πλάνα. Ειδικά η Μίλαν με τους «ροσονέρι» να έχουν δείξει και κατά το παρελθόν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ωστόσο, τα πράγματα στη δική τους περίπτωση με τον Ιταλό φορ μόνο απλά δεν είναι. Ο εκπρόσωπος του στράικερ με δηλώσεις του τόνισε πως ο Ιμόμπιλε δεν είναι αρνητικός σε μία μεταγραφή στη Μίλαν αρκεί μόνο οι Μιλανέζοι να λύσουν άμεσα τα όποια διοικητικά και οικονομικά προβλήματα έχουν.

«Μόνο έτσι θα πάει στη Μίλαν ο Ιμόμπιλε»

«Ο Ιμόμπιλε είναι χαλαρός και μπορεί να παραμείνει στη Λάτσιο. Μάλιστα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις για ένα νέο συμβόλαιο. Βέβαια, υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες, όμως, ο Ιμόμπιλε είναι δεμένος με τον κόσμο της Λάτσιο.

Η Μίλαν μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές. Είναι στη λίστα της. Δεν ξέρω αν είναι η πρώτη της επιλογή. Γι’ αυτό το λόγο και θα πρέπει να τους ρωτήσετε αν ισχύει αυτό ή όχι.

Η Μίλαν το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες. Ειδικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της, αλλά και την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ όσον αφορά την Ευρώπη. Θα χρειαστεί αρκετό χρόνο μέχρι να επιστρέψει η Μίλαν, αλλά όταν γίνει θα γίνει με μεγάλη σιγουριά.

Για την ώρα εγώ πιστεύω πως ο Ιμόμπιλε θα ήταν μια πολύ καλή μεταγραφή για τη Μίλαν. Αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να λύσουν τα δικά τους προβλήματα», τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ