Πογκμπά: «Δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος με το EURO»

Με διαφορετική νοοτροπία από αυτή που είχαν στον τελικό του EURO του 2016, θα αντιμετωπίσουν τον τελικό του Μουντιάλ στην εθνική Γαλλίας, σύμφωνα με τον Πολ Πογκμπά.

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφτασε ξανά, μετά από 12 χρόνια η εθνική Γαλλίας κι εκεί θα αντιμετωπίσει την Κροατία την Κυριακή (15/7, 18:00).

Ενόψει του μεγάλου τελικού, λοιπόν, μίλησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο Πολ Πογκμπά, και σύγκρινε τον τελικό του EURO με αυτόν του Μουντιάλ. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως σε εκείνο τον τελικό, οι «Τρικολόρ» θεωρούσαν σίγουρη τη νίκη τους κόντρα στην Πορτογαλία, καθώς είχαν κερδίσει πριν τους Γερμανούς. Πάντως, σύμφωνα με τον Γάλλο μέσο, έχουν αλλάξει νοοτροπία και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν το ίδιο λάθος που έκαναν και τότε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 25χρονος:

«Δεν θα πω ψέμματα. Στο EURO, σκεφτόμασταν ότι όλα έχουν τελειώσει. Είχαμε πει στους εαυτούς μας ότι το είχαμε κερδίσει μετά τη νίκη με την Γερμανία, αυτή η αληθινή μάχη για μας. Σεβαστήκαμε την Πορτογαλία, αλλά με τον δικό τους ρυθμό… Δεν θέλουμε να κάνουμε το ίδιο λάθος ξανά, θα προσεγγίσουμε διαφορετικά το παιχνίδι.»

Μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ, ο Πογκμπά μετράει 5 συμμετοχές και 1 ασίστ με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ