ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Oh, la la… 20 χρόνια ήταν πολλά!

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο γκολ, φάσεις και ένταση η Γαλλία επικράτησε με 4-2 της Κροατίας και έφτασε στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια.

Oh, la la… 20 χρόνια ήταν πολλά!

Η Γαλλία κατέκτησε το Μουντιάλ του 2018! Οι “Τρικολόρ” επικράτησαν με 4-2 των μαχητικών Κροατών σε ένα χορταστικό παιχνίδι και κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, μετά από 20 χρόνια και το Μουντιάλ του 1998.

Οι Κροάτες μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό. Παρόλα αυτά οι “Τρικολόρ” ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Στο 17′ ο Πιτάνα υπέδειξε ένα αυστηρό φάουλ  στον Γκριεζμάν, αυτός το εκτέλεσαι και ο Μάντζουκιτς μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Δέκα λεπτά αργότερα η “Χρβάτσκα” απάντησε. Μετά από μία αναμπουμπούλα σστην περιοχή της Γαλλίας, ο Βίντα έστρωσε την μπάλα στον Πέρισιτς κι αυτός εκτέλεσαι τον Γιορίς για το 1-1. Στο 35′ έγινε η φάση του ημιχρόνου. Μετά από κόρνερ της Γαλλίας ο Πέρισιτς βρήκε την μπάλα με το χέρι και ανάγκασε τον Πιτάνα να συμβουλευτεί το VAR. Μετά από κάποια λεπτά διαβουλέυσεων ο Αργεντίνος υπέδειξε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Γκριεζμάν δίνοντας και πάλι προβάδισμα στους “Μπλε”.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου θύμισε πολύ αυτή του πρώτου. Οι Κροάτες ξεκίνησαν δυνατά και απείλησαν μάλιστα στο 48′ με τον Γιορίς να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Ρέμπιτς. Τέσσερα λεπτά μετά ο Εμπαπέ έφυγε στην κόντρα αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στον Σούμπασιτς. Έκτοτε εκτυλίχθηκε ένα τρομερό 10λεπτο (59′ – 69′). Οι “Τρικολόρ” πέτυχαν δύο πολύ ωραία γκολ με τον Πογκμπά (59′) και τον Εμπαπέ (65′) και έδειχναν να ελέγχουν απόλυτα το ματς, με τον πίνακα του σκορ να γράφει 4-1. Αυτή η εξέλιξη έφερε μία χαλαρότητα στη Γαλλία με αποτέλεσμα ένα τραγικό λάθος του Γιορίς που έδωσε την ευκαιρία στον Μάντζουκιτς να πετύχει το 4-2 στο 69′ και να αναπτερώσει τις ελπίδες της ομάδας του. Στο 78′ ο Ράκιτιτς βρήκε χώρο και σούταρε, αλλά δεν βρήκε στόχο. Από εκεί και μετά δεν συνέβη κάτι άλλο στο παιχνίδι, με τους Γάλλους να στέφονται Πρωταθλητές Κόσμου μετά από 20 χρόνια και το 1998.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ