Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μεταγραφές….τέλος για την Άρσεναλ
Άρσεναλ

Μεταγραφές….τέλος για την Άρσεναλ

Ο Ουνάι Έμερι είναι ευχαριστημένος με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της Άρσεναλ και φέρεται να είναι καλυμμένος με το πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ.

16.07.2018 | 16:23

Μπορεί η Άρσεναλ να μην έκανε κάποια πολύ αισθητή μεταγραφή, αλλά κινήθηκε με μεθοδικότητα και έκλεισε κάποιους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Μέχρι σήμερα οι “κανονιέρηδες” έχουν ενισχυθεί στην άμυνα με τους Λιχστάιντερ και Σωκράτη, ενώ στο κέντρο αποκτήθηκαν ο Τορέιρα και ο νεαρός Ματέο Γκουεντουζί. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Μπερντ Λένο που ήρθε στην ομάδα για να γίνει το νούμερο ένα κάτω από τα δοκάρια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ουνάι Έμερι έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Άρσεναλ πως είναι ευχαριστημένος με το υλικό που έχει στα χέρια του και για την ώρα δεν θέλει να γίνει κάποια άλλη μεταγραφή.

Φυσικά οι Λονδρέζοι δεν κλείνουν οριστικά την πόρτα καθώς δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια καλή περίπτωση, όπως για παράδειγμα του Στεφάν Ενζονζί που μέχρι σήμερα μοιάζει πολύ δύσκολη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version