Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εκτακτό: “Συμφωνία Τσέλσι και Ρεάλ για Κουρτουά!”
Ρεάλ Μαδρίτης

Εκτακτό: “Συμφωνία Τσέλσι και Ρεάλ για Κουρτουά!”

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι τα βρήκαν για την μετακίνηση του Τιμπό Κουρτουά στην Ισπανία, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία.

17.07.2018 | 19:37

Μία ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Τιμπό Κουρτουά!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων “RMC”, οι “Μερένχες” ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα της Τσέλσι για να κάνουν δικό τους τον Βέλγο κίπερ, καταθέτωντας στους “Μπλε” το ποσό των 35 εκατ. ευρώ.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη κίνηση, αυτό φαίνεται να σημαίνει πως οι μέρες του Κέιλορ Νάβας κάτω από τα δοκάρια της “Βασίλισσας” λιγοστεύουν. Βέβαια ο Κοσταρικανός φαίνεται διατεθειμένος να παραμείνει και να παλέψει για τη θέση του.

Ακόμα, μένει να φανεί αν θα κάνει και το ίδιο δρομολόγιο ο συμπαίκτης του σε Τσέλσι και Βέλγιο, Εντέν Αζάρ, που άφησε ανοικτή την πόρτα της εξόδου από τους Λονδρέζους και οι “Μερένχες” παραμονεύουν για την απόκτησή του.

Τη σεζόν που τελείωσε, ο Κουρτουά πραγματοποίησε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τσέλσι, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 19 ματς, ενώ στο Μουντιάλ, αγωνίστηκε 7 φορές με την εθνική Βελγίου και δεν δέχτηκε γκολ σε 3 ματς.

Δείτε το tweet:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version