Μετανιώνει για ένα πράγμα ο Βενγκέρ

O πρώην τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, αναφέρθηκε στο μεγάλο λάθος που πραγματοποίησε στο διάστημα που προπονούσε τους "κανονιέρηδες".

Ο Αρσέν Βενγκέρ έπαψε από το φετινό καλοκαίρι να αποτελεί προπονητής της Άρσεναλ μετά από 22 χρόνια παραμονής του στον πάγκο των «κανονιέρηδων». Έτσι, ολοκληρώθηκε μία εποχή που ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά και κατέληξε να εξελίσσεται σε κατάρα για την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.

Ο καταξιωμένος Αλσατός προπονητής, πάντως, παραδέχτηκε σε συνέντευξη στο RTL ότι στο διάστημα του στην Άρσεναλ παραμέλησε αρκετά την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να μετανιώνει μέχρι σήμερα γι΄αυτό.

«Πιθανότατα το γεγονός ότι έμεινα στο ίδιο κλαμπ για 22 χρόνια. Είμαι κάποιος που του αρέσει να αλλάζει παραστάσεις, αλλά είμαι επίσης κάποιος στον οποίο αρέσουν οι προκλήσεις. Μπορώ να πω ότι ήμουν «φυλακισμένος» των δικών μου προκλήσεωνΜετανιώνω για το γεγονός ότι θυσίασα τα πάντα γιατί κατάλαβα πως πλήγωνα αρκετά τους ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρο μου. Παραμέλησα αρκετούς ανθρώπους. Παραμέλησα την οικογένεια μου και πολλούς ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά μου» είπε μεταξύ άλλων.

Ας σημειωθεί ότι ο Βενγκέρ δεν έχει αποσυρθεί ακόμα από τους πάγκους και βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου του προπονητικού σταθμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ