Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λεφτά (για μεταγραφές) υπάρχουν στην Έβερτον! (pic)
Home Page

Λεφτά (για μεταγραφές) υπάρχουν στην Έβερτον! (pic)

Τα δύο τελευταία χρόνια η Έβερτον έχει χαλάσει "τρελά" χρηματικά ποσά για μεταγραφές, χωρίς να έχει κάνει κάτι τρομερό στο πρωτάθλημα.

25.07.2018 | 12:53

Πριν από μερικές ώρες η Έβερτον έκανε γνωστό πως ο Ριτσάρλισον είναι δικός της για τα επόμενα χρόνια. Πάντα με το αζημίωτο. Ειδικά τα δύο τελευταία καλοκαιριά τα “ζαχαρωτά” έχουν βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να κάνουν δυνατές μεταγραφές. Μεταγραφές που θα τους ανεβάσουν επίπεδο.

Κινήσεις που θα τους κάνουν να πρωταγωνιστήσουν και γιατί όχι να μην φτάσουν σε ένα αντίστοιχο ποδοσφαιρικό θαύμα επίπεδου Λέστερ; Ωστόσο, κάτι τέτοιο για την ώρα δεν φαίνεται να γίνεται.

Η αγγλική ομάδα βάζει, βάζει, βάζει, αλλά στο τέλος παίρνει πολύ λίγα από τους ποδοσφαιριστές της.

100 εκατομμύρια (και βάλε) λίρες το χρόνο

Η Έβερτον όσο και αν προσπαθεί με ποιοτικές μεταγραφές στο τέλος καταλήγει να κάνει μια τρύπα στο νερό. Ειδικά τα δύο τελευταία καλοκαίρια έχει χαλάσει τον… ουρανό με τ’ άστρα.

Έχει ντύσει στα μπλε ποδοσφαιριστές με εμπειρία και παραστάσεις, αλλά εκείνοι δεν έχουν δώσει το κάτι παραπάνω για να γίνει η υπέρβαση.

Σε αντίθεση με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ που έχει καταφέρει το “κάτι παραπάνω” από θέμα μπάτζετ, ξοδεύοντας μέσα σε δύο χρόνια 226 εκατομμύρια λίρες. Περίπου 100 το χρόνο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version