Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσεκάρει Κοντογκμπιά η Τότεναμ
Home Page

Τσεκάρει Κοντογκμπιά η Τότεναμ

Κίνηση για την απόκτηση του Τζέφρι Κοντομπιά αναμένεται να κάνει η Τότεναμ για να καλύψει τα κενά στο κέντρο της ομάδας ενόψει τις καινούριας σεζόν.

30.07.2018 | 18:53

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «France Football», ο αγγλικός σύλλογος εμφανίζεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με την διοίκηση των «νυχτερίδων» για την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού χαφ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Βαλένθια απέκτησε σε μόνιμη βάση τον Κοντογκμπιά μόλις τον Μάιο, έπειτα από την ενεργοποίηση της ρήτρας αγοράς του, ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε τοποθετηθεί στην συμφωνία δανεισμού του από την Ίντερ.

Αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για την διοίκηση των «σπιρουνιών», η οποία φέρεται με βάση πάντα το δημοσίευμα να καταβάλει ακόμα και την ρήτρα αποδέσμευσης που προβλέπει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Βαλένθια, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Το συμβόλαιο του Κοντογκμπιά με τον ισπανικό σύλλογο ολοκληρώνεται το 2022 ενώ την περσινή σεζόν κατέγραψε 36 συμμετοχές, οι οποίες συνοδεύτηκαν με 4 γκολ και 4 ασίστ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version