Αλέγκρι: «Είχα πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης είχε πριν λίγες εβδομάδες ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε γνωστό πως δεν θα μπορούσε να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη νέα σεζόν οι άνθρωποι του συλλόγου έσπευσαν άμεσα να κινηθούν για τον κατάλληλο αντικαταστάτη του.

Έπεσαν πολλά ονόματα στο τραπέζι. Γράφτηκαν ακόμη περισσότερα. Ένα από αυτά ήταν και εκείνο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο προπονητής της Γιουβέντους έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα με τη «Μεγάλη Κυρία» όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα να δεχτεί κρούση από τη «βασίλισσα».

Αυτό επισήμανε και ο ίδιος με δηλώσεις του. Ωστόσο, όσο και αν τον τίμησε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ευρώπης εκείνος αρνήθηκε ευγενικά την πρότασή τους και παρέμεινε στο Τορίνο για χάρη της «Γιούβε», καθώς δεν ήθελε να αθετήσει το λόγο του που είχε δώσει στον Αντρέα Ανιέλι.

«Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης μου έκαναν πρόταση, ώστε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους. Ήταν μια μεγάλη τιμή για εμένα. Όμως, δεν απάντησα θετικά, γιατί ήθελα να τηρήσω το λόγο μου και το συμβόλαιό μου με τη Γιουβέντους.

Δεν είναι εύκολο να λες όχι σε μια τέτοια πρόταση και σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα. Αλλά ο λόγος μου είναι ο πιο σημαντικός και δεν ήθελα να απογοητεύσω τον Αντρέα Ανιέλι. Ίσως κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον να είναι διαφορετικά τα δεδομένα», τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ