Μπονούτσι: «Στο χέρι μου να αλλάξω τη γνώμη των οπαδών» | Sportsking.gr

Μπονούτσι: «Στο χέρι μου να αλλάξω τη γνώμη των οπαδών»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για την υποδοχή που είχε από τους φίλους της Γιουβέντους μετά την επιστροφή του στο Τορίνο.

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Λεονάρντο Μπονούτσι ήρθε σε ρήξη με τη Γιουβέντους με αποτέλεσμα να πουληθεί στη Μίλαν.

Οι σχέσεις των δυο πλευρών ήταν τόσο άσχημες που όταν ο Ιταλός σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα μέσα στο Τορίνο πανηγύρισε σαν τρελός.

Αυτό φυσικά δεν άρεσε καθόλου στους φίλους των «μπιανκονέρι» που από τότε τον έβαλαν στη μαύρη λίστα.

Παρά τα όσα έγιναν, ο έμπειρος αμυντικός ήθελε να επιστρέψει στη Γιουβέντους και η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν έχασε την ευκαιρία να προσθέσει στο ρόστερ της έναν παίκτη κλάσης.

Η επιθυμία του Μπονούτσι να επιστρέψει δεν έχει κάνει τους οπαδούς της ομάδας να ξεχάσουν όσα έχουν συμβεί και ο ίδιος ο παίκτης δείχνει κατανόηση στις αντιδράσεις.

«Καταλαβαίνω τους οπαδούς και τους σέβομαι. Θα δεχτώ τις αποδοκιμασίες και τα σφυρίγματα προς το πρόσωπο μου. Είναι στο χέρι μου να τους αλλάξω τη γνώμη» ήταν το σχόλιο του έμπειρου αμυντικού.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.