ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

POLL: Ποιά ομάδα έκανε τις καλύτερες μεταγραφές στην Αγγλία;

Σε λίγες ώρες η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει και το sportsking.gr σας καλεί να ψηφίσετε ποιά ομάδα της έκανε τα κορυφαία deals του καλοκαιριού!

POLL: Ποιά ομάδα έκανε τις καλύτερες μεταγραφές στην Αγγλία;

Το μεταγραφικό παράθυρο στην Αγγλία έχει μείνει πλέον… πίσω και σήμερα η Premier League κάνει πρεμιέρα, με το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ!

Άλλες ομάδες ενισχύθηκαν περισσότερο, άλλες λιγότερο, και άλλες… καθόλου (βλ. Τότεναμ)! Άλλες ξόδεψαν πολλά, άλλες λίγα, και άλλες… τίποτα (βλ. ξανά Τότενα)! Το sportsking.gr επέλεξε τα εννιά clubs που θεωρεί ότι κινήθηκαν καλύτερα από τα υπόλοιπα στη μεταγραφική περίοδο. Στο τέλος του θέματος υπάρχει poll, για να εκφράσετε και εσείς την άποψή σας!

1. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ κινήθηκε σε άλλη λογική το φετινό καλοκαίρι και ξόδεψε περισσότερα χρήματα από όσα έβγαλε η Λίβερπουλ από πωλήσεις. Την παράσταση έκλεψε η άφιξη του Άλισον. Πάντως, οι Reds φαίνεται ότι ενισχύθηκαν στις θέσεις που υπήρχε… πρόβλημα και πάνε για μια σεζόν-φωτιά! Φαμπίνιο, Κεϊτά και Σακίρι είναι πολλά… υποσχόμενοι!

2. ΤΣΕΛΣΙ

Οι Μπλε του Μαουρίτσιο Σάρι έκαναν τον Κέπα την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία. Στη μεσαία γραμμή έχτισαν ένα… τείχος, με την έλευση των Κόβασιτς και Ζορζίνιο. Γενικά, η Τσέλσι ακολούθησε διαφορετική πολιτική στις μεταγραφές και ελπίζει να της βγει και στο γήπεδο!

3. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σε πιο… ρηχά νερά κολύμπησε η Σίτι αυτή τη φορά. Η προσθήκη του Μαχρέζ έχει τον χαρακτήρα της… μιας και καλής. Η αλήθεια είναι ότι δεν έλειπαν και πολλά κομμάτια από το παζλ του Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι οι «Πολίτες» έπραξαν ολόσωστα αυτό το καλοκαίρι;

4. ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ έπαιξε διαφορετική μπάλα. Στη μετά-Βενγκέρ εποχή, ο Έμερι επέλεξε προσεκτικά τους παίκτες που πιστεύει ότι μπορούν να υπηρετήσουν το σχέδιό του. Λένο, Σωκράτης και Τορέιρα αποτελούν τις ναυαρχίδες της ενίσχυσης των Gunners και οι φίλοι της λονδρέζικης ομάδας βλέπουν επιτέλους… φως στο τούνελ.

5. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Αυτό που μένει σαν εικόνα μετά το μεταγραφικό καλοκαίρι είναι η εικόνα του Ζοζέ Μουρίνιο να… γκρινιάζει για τους παίκτες που δεν του έφερε η διοίκηση. Η Γιουνάιτεντ τα έσκασε γερά για Φρεντ και Νταλότ, αλλά ο Special One έχει σοβαρά παράπονα για τον κεντρικό αμυντικό που δεν ήρθε, όπως και για έναν μεσοεπιθετικό που να κάνει τη διαφορά. Τουλάχιστος, ας του βγούνε αυτοί οι δύο που αγόρασε όχι… φτηνά.

6. ΕΒΕΡΤΟΝ

Στη deadline day των μεταγραφών, οι οπαδοί της Έβερτον ήταν μάλλον οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Τα Ζαχαρωτά υπέγραψαν απανωτά τους Μπερνάρντ, Γέρι Μίνα, Αντρέ Γκόμεζ και Κουρτ Ζουμά, και μπαίνουν στη νέα σεζόν…. αγριεμένα! Ο Μάρκο Σίλβα μάλλον είναι πλήρως ικανοποιημένος από τις αγορές. Μην ξεχνάμε ότι η Έβερτον στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου πήρε τον Ριτσάρλισον έναντι σχεδόν 40 εκ. ευρώ.

7. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Δυνατό σφυροκόπημα ήταν για τα… Σφυριά το μεταγραφικό παράθυρο. Η Γουέστ Χαμ προσέφερε στον Μανουέλ Πελεγκρίνι τα εργαλεία που ζήτησε σε όλες τις θέσεις του γηπέδου, και τώρα περιμένει αποτελέσματα. Οι προσδοκίες, μετά την απόκτηση παικτών όπως ο Φελίπε Άντερσον, ο Γιαρμολένκο, ο Γουίλσιρ, ο Κάρλος Σάντσεζ, είναι μεγάλες.

8. ΦΟΥΛΑΜ

Με την επάνοδό τους στην Premier League, οι Cottagers έκαναν τα πάντα για να αποδείξουν ότι ήρθαν για να μείνουν. Οι μεταγραφές του Ανγκισά, του Σερί, του Μίτροβιτς, είναι σπουδαίες για τη Φούλαμ, ενώ δεν είναι αμελητέες οι προσθήκες του  Βιέτο και του Σίρλε. Η ομάδα θα τα δώσει όλα όχι απλώς για την παραμονή, αλλά για το κάτι παραπάνω.

9. ΓΟΥΛΒΣ

Παρόμοια ιστορία με της Φούλαμ, είναι και αυτή της Γουλβς. Οι Λύκοι δημιούργησαν πορτογαλική παροικία με τους Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Μουτίνιο και Ντιόγκο Ζότα. Τέτοιοι παίκτες φέρνουν εμπειρία στη Γουλβς, που την έχει ανάγκη όσο τίποτα άλλο για να σταθεί στην Premier League. Επίσης, όλες οι μεταγραφές των Λύκων διακρίνονται για την ποιότητά τους, και όλα προδιαγράφουν μια ενδιαφέρουσα σεζόν για τους νεοφώτιστους!

ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ