Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νέα εποχή με Ντιμπάλα ηγέτη σχεδιάζει η Μπάγερν
Home Page

Νέα εποχή με Ντιμπάλα ηγέτη σχεδιάζει η Μπάγερν

Η βαυαρική «μηχανή» θα χρειαστεί τονωτικές κινήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι με την φυγή των Ριμπερί και Ρόμπεν και ο Πάουλο Ντιμπάλα φαντάζει ιδανικός ως πρωταγωνιστής.

21.08.2018 | 21:36

Η συνεχής κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία σε συνδυασμό με την εξίσου αμετάβλητη παρουσία στα υψηλότερα πατώματα του Τσάμπιονς λιγκ έχει χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια έχοντας ως βασικό γνώμονα την προνοητικότητα. Ο γερμανικός κολοσσός είναι το τρανταχτό παράδειγμα του ρητού «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», καθώς κάθε καλοκαίρι οι μεταγραφικές κινήσεις φανερώνουν με απόλυτη συνέπεια πως το πλάνο βαίνει με απόλυτη επιτυχία.

Οι «Βαυαροί» γνωρίζουν καλά πως η δημιουργία κάθε κεφαλαίου θέλει σωστή διαχείριση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, έτσι ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον σύλλογο πηγαίνει ήδη μια σεζόν παρακάτω. Πιο συγκεκριμένα, το φυσιολογικό τέλος των Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν έρχεται στο τέλος της νέας σεζόν με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να σχεδιάζουν ήδη τον ιδανικό τρόπο για την διαδοχή του με το όνομα του σταρ της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα να φιγουράρει ως πρώτο για μετάβαση στο Μόναχο.

Ο 24χρονος επιθετικός διαθέτει όλα τα φόντα να ηγηθεί μιας νέας Μπάγερν το καλοκαίρι του 2019, με τον γερμανικό σύλλογο να είναι διατεθειμένος να δαπανήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 100 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον «αρπάξει» από τους Πρωταθλητές Ιταλίας. Ο Αργεντινός είναι σαφές πως διψά για τίτλους – η Γιουβέντους του προσφέρει τα πάντα – όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα έλεγε όχι σε μια νέα πρόκληση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version