Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Πελάτες” του Μπενζεμά οι ομάδες της Λα Λίγκα (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

“Πελάτες” του Μπενζεμά οι ομάδες της Λα Λίγκα (pic)

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα κόντρα στη Χιρόνα και έχει καταφέρει να σκοράρει κόντρα στις περισσότερες ομάδες της Λα Λίγκα.

27.08.2018 | 14:58

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο Καρίμ Μπενζεμά έχει αφήσει πίσω του τα καλά χρόνια της καριέρας του και θα έπρεπε η Ρεάλ να τον έχει αντικαταστήσει.

Η αλήθεια είναι πως ο Γάλλος δεν σκοράρει με την ίδια συχνότητα,αλλά φέτος θα πρέπει να πάρει περισσότερες αρμοδιότητες μετά τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν αναπληρώθηκε.

Στα δυο πρώτα παιχνίδια της σεζόν ο Μπενζεμά έχει κάνει καλό ξεκίνημα και στο ματς κόντρα στη Χιρόνα πέτυχε κάτι που λίγοι έχουν καταφέρει.

Με το γκολ που σημείωσε στην Καταλονία, ο έμπειρος επιθετικός έφτασε τα 128 κόντρα στις Ισπανικές ομάδες. Συγκεκριμένα ο Μπενζεμά έχει σκοράρει κόντρα στις 32 από τις 33 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει.

Ο μοναδικός σύλλογος που δεν έχει δεχτεί τα…πυρά του 30χρονου είναι η Λεγκανές που θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη αγωνιστική.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version