Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάτοικος Βελοντρόμ και επίσημα ο Στρόουτμαν (vid)
Γαλλία

Κάτοικος Βελοντρόμ και επίσημα ο Στρόουτμαν (vid)

Νέος προορισμός στην πολύπαθη καριέρα του Ολλανδού μέσου Κέβιν Στρόουτμαν, με τον 28χρονο να αφήνει την Ρόμα για το ομορφότερο λιμάνι της Γαλλίας.

28.08.2018 | 20:25

Την επικύρωση της συμφωνίας μεταξύ της Ρόμα και της Μαρσέιγ επιστέγασε ο έμπειρος μέσος Κέβιν Στρόουτμαν, με τον Ολλανδό να ανακοινώνεται από τον γαλλικό σύλλογο πριν από λίγα λεπτά. Ο 28χρονος μετά από αρκετά χρόνια παραμονής στην Ρώμη και τους «Τζιαλορόσι» μετακομίζει στο Σαμπιονά, με την Μαρσέιγ να εμπιστεύεται το ταλέντο και τις δυνατότητές του χαρίζοντάς του πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Ολυμπίκ προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ολλανδού μέσου δαπάνησε ούτε λίγα ούτε πολλά 28 εκατομμύρια ευρώ, με την Ρόμα να λέει το πολυπόθητο «ναι»και να αποχαιρετά τον παίκτη μετά από πέντε συναπτά έτη από τα οποία ο Στρόουτμαν εκτός της εμπειρίας του Καμπιονάτο έχει να θυμάται και τους δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο.

https://twitter.com/OM_English/status/1034457076771184640

Η προοπτική της Γαλλίας και της Μαρσέιγ ανοίγει την όρεξη για νέες διακρίσεις στον 28χρονο, ο οποίος – οι πληροφορίες ήθελαν να μην τον έβρισκε σύμφωνο αυτή η μετακίνηση – συνεχίζει να αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο, καθώς οι Μασσαλοί παίρνουν κανονικά μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ, ευελπιστώντας πως το σύνολο του Ρούντι Γκαρσία είναι ικανό να καταφέρει μια αξιοπρεπή πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version