Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Άρσεναλ

O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!

Η Άρσεναλ βλέπει από τώρα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της να κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του συλλόγου.

27.04.2024 | 16:54

Η Άρσεναλ είναι γνωστή για τις ακαδημίες που έχει και για τους παίκτες που έχει βγάλει μέσω αυτών. Ένας από εκείνους που φαίνεται ότι έχουν μπροστά τους λαμπρό μέλλον και σίγουρα μπορεί να φανεί χρήσιμος στον σύλλογο τα επόμενα χρόνια είναι ο Τσίντο Όμπι Μάρτιν.

Οι Λονδρέζοι στις τάξεις τους δεν έχουν μόνο ένα μεγάλο ταλέντο. Αλλά κατά πολλούς διαθέτουν τον καλύτερο 16χρονο αυτή τη στιγμή του κόσμου! Αν ρίξει κανείς μία ματιά στα στατιστικά που έχει ο ταλαντούχος επιθετικός μπορεί εύκολα να τον πείσει για κάτι τέτοιο.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Τεν Χαγκ είναι σίγουρος ότι ούτε του χρόνου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάρει το πρωτάθλημα

Η Άρσεναλ για να τον κάνει ακόμα καλύτερο, από αυτό που είναι ήδη, τον έχει βάλει να προπονείται και να αγωνίζεται με την ομάδα U-18. Και ας είναι κατά δύο χρόνια μικρότερος σε σχέση με τους συμπαίκτες του και τους αντιπάλους που πρέπει να αντιμετωπίσει, ώστε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Ο Δανός παιχταράς είναι ήδη 1,88 και έχει ταχύτητα που θα ζήλευαν πολλοί!

Όσο για τα τελειώματά του; Δύσκολα χωράνε λόγια. Μιας και στα τελευταία επτά παιχνίδια με τους «κανονιέρηδες» έχει σημειώσει 24 τέρματα! Κάτι που δείχνει ότι όχι μόνο το… έχει το γκολ, αλλά αν συνεχίσει έτσι μπορεί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά και να σπάσει πολλά ρεκόρ στο άμεσο μέλλον! Αποκορύφωμα όλων όμως ήταν το παιχνίδι με τη Νόριτς, όπου μόνος του πανηγύρισε επτά τέρματα!

H Άρσεναλ θα ρίξει ακόμη περισσότερα χρήματα στις ακαδημίες της!

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο στην Άρσεναλ. Και αυτό το ξέρουν πολύ καλά και προσπαθούν να το δείξουν ολοένα και περισσότερο. Από τον Μίκελ Αρτέτα και τη διοίκηση, μέχρι και τις μεταγραφές και τους παίκτες των ακαδημιών.

Όπως αναφέρουν ολοένα και περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ σκοπός των Λονδρέζων είναι από το καλοκαίρι κιόλας να ρίξουν ακόμη πιο πολλά χρήματα στις ακαδημίες τους. Σκοπός τους είναι να προσελκύσουν μεγαλύτερα ταλέντα απ’ όλο τον κόσμο και να ανέβουν επίπεδο και εκεί!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version