ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Λακα… dead (vid)

Με τη βολίδα του Λακαζετ στο 81' η Άρσεναλ κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Κάρντιφ, καθώς επικράτησε με 2-3 των Ουαλών.

Λακα… dead (vid)

Ο Αλεξάντερ Λακαζέτ δήλωσε παρών και η ακόμα μία φορά προβληματική αμυντικά Άρσεναλ πήρε μία δύσκολη νίκη μέσα στην έδρα της Κάρντιφ. Οι “Κανονιέρηδες” τα είχαν βρει σκούρα για 80 λεπτά, αλλά ο Γάλλος φορ έδωσε τη λύση στο 81′ και ταυτόχρονα ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Η πρώτη χαμένη ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε από την Κάρντιφ. Στο 8′ ο Άρτερ σούταρε από το όριο της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ράμσεϊ απάντησε για τους “Κανονιέρηδες” με το σουτ που πραγματοποίησε να σταματάει στον Έθριτζ. Στην επόμενη φάση η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ. Ο Τσάκα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μουστάφι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 15′ ξανά ο Έθριτζ δήλωσε παρών σταματώντας το σουτ ο Οζίλ. Μετά ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν και το έκαναν δύο φορές μάλιστα, με τον Ραλς (19′) και Ριντ (29′) αλλά η μπάλα έφυγε έξω και στις δύο προσπάθειες. Στο 33′ η Άρσεναλ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-2, αλλά το σουτ του Λακαζετ σταμάτησε στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η Κάρντιφ έφερε το ματς στα ίσια. Μετά από σέντρα του Μπένετ και αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, ο Καμαράσα έκανε το 1-1, ανοίγοντας λογαριασμό για τους γηπεδούχους στη φετινή Πρέμιερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Ουνάι Έμερι μπήκε καλύτερα και κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα. Στο 62′ Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ συνδυάστηκαν ωραία και ο πρώτος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2. Όμως, η Κάρντιφ είχε κι άλλη απάντηση. Οκτώ λεπτά αργότερα, η άμυνα της Άρσεναλ αδράνησε ξανά και ο Γουόρντ με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Οι “Κανονιέρηδες” δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν τη νίκη και στο 81′ ο Λακαζέτ με ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ είχε προηγηθεί μία πολύ ωραία πάσα του Τορέιρα έγραψε το 2-3 και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ