Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το βραβείο καλύτερου τερματοφύλακα!
Τότεναμ

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το βραβείο καλύτερου τερματοφύλακα!

Τρία μεγάλα ονόματα πρωταγωνιστούν στη λίστα των υποψηφίων για το βραβείο καλύτερου τερματοφύλακα: Κουρτουά, Σμάιχελ και Γιορίς!

03.09.2018 | 17:58

Η λίστα των φιναλίστ για το πολυπόθητο βραβείο της FIFA δεν θα μπορούσε παρά να απαρτίζεται από τους Τιμπό Κουρτουά, Κάσπερ Σμάιχελ και Ούγκο Γιορίς!

Ο νέος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις με την Τσέλσι, πραγματοποίησε και εκπληκτικές εμφανίσεις με το εθνόσημο στο Μουντιάλ της Ρωσίας οδηγώντας στο Βέλγιο στην κατάκτηση της 3ης θέσης!

Όσο για τον Κάσπερ Σμάιχελ, τα λόγια είναι περιττά! Ένας ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε βασικό γρανάζι στο θαύμα της Λέστερ και επίσης σημαντικός παίχτης της εθνικής Δανίας παρουσίασε θετικό πρόσωπο στο Μουντιάλ φτάνοντας μέχρι τους 16 όπου παραλίγο να αποκλείσει την φιναλίστ Κροατία!

Και φυσικά, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Ούγκο Γιορίς. Ο άνθρωπος που σπάει τα ρεκόρ εμφανίσεων με τους Τρικολόρ αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας τόσο εθνική όσο και στην Τότεναμ!

Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version