Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντελ Πιέρο: “Πιο περίπλοκη η Ιταλία για τον Κριστιάνο”
Γιουβέντους

Ντελ Πιέρο: “Πιο περίπλοκη η Ιταλία για τον Κριστιάνο”

O Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο κλήθηκε να μιλήσει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δικαιολόγησε την αστοχία του Πορτογάλου στα πρώτα παιχνίδια με τη Γιουβέντους.

03.09.2018 | 17:58

H μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους της πρωταθλήτριας,ωστόσο ο Πορτογάλος δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα.

Ο 32χρονος σούπερ σταρ δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της “Γιούβε”,αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δεν χάνουν την πίστη τους.

Ένας θρύλος της “Μεγάλης Κυρίας”, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, μίλησε για τον Κριστιάνο, τονίζοντας πως είναι λογικό αυτό που συμβαίνει.

O παλαίμαχος επιθετικός πιστεύει πως είναι λογικό να πάρει λίγο χρόνο η προσαρμογή του Ρονάλντο στον τρόπο που παίζουν οι Ιταλικές ομάδες.

“Στην Ιταλία παίζουμε διαφορετική άμυνα και είναι πιο περίπλοκο για έναν επιθετικό να προσαρμοστεί. Ο Κριστιάνο θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμα για να μάθει το πρωτάθλημα. Η Γιουβέντους μπορεί να είναι χαρούμενη γιατί έχει κάνει μόνο νίκες χωρίς να έχει πάρει γκολ από τον Κριστιάνο και τον Ντιμπάλα”, ήταν τα λόγια του θρυλικού Ιταλού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version